Yeni Öğrencilerimiz Hoşgeldiniz!

Sevgili Öğrencilerimiz,

Fen Fakültesi ailesine katıldığınız için sizleri tebrik ediyor ve aramıza hoş geldiniz diyoruz! Üniversite hayatınıza atacağınız bu adım, hem akademik hem de kişisel gelişiminiz için büyük bir fırsat sunuyor. Bilimsel merakınızı ve keşfetme arzunuzu besleyecek, sizi geleceğin bilim insanları ve liderleri olmaya hazırlayacak bu yolculukta, sizlere rehberlik etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Fakültemiz, alanında uzman akademisyenlerimizle, modern laboratuvarlarımızla ve zengin kütüphane olanaklarımızla sizlere en iyi eğitimi sunmayı hedeflemektedir. Sizlerin azmi ve çalışkanlığı, burada geçireceğiniz yılları anlamlı ve verimli kılacaktır. Bu süreçte, karşılaşabileceğiniz zorluklarda her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz.

Sizlerle birlikte, bilimin sınırlarını zorlayacak, yeni keşifler yapacak ve topluma değer katacak projelere imza atacağımıza inancımız tam. Üniversite hayatınızın her anından keyif almanızı, yeni dostluklar kurmanızı ve akademik alanda kendinizi geliştirmenizi diliyoruz.

Birlikte başarı dolu bir yolculuğa çıkıyoruz. Tekrar hoş geldiniz, başarılar dileriz!

Fen Fakültesi Dekanlığı

Yeni Öğrenciler.jpeg