Bilimsel Etkinlikler

Fakültemiz KMatematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz ŞİMŞEK ;   13 Mayıs 2024 Pazartesi günü Saat 14:30 da Fen Fakültesi B Blok Konferans Salonunda “Sayıların Genişlemesi ve Uygulamaları” konulu bir seminer sunacaktır.

Sayıların Genişlemesi ve Uygulamaları

Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği kapsamında Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünü ziyaret edecek olan Dr. Urszula Jankiewicz (Warsaw University of Life Sciences, Polonya) tarafından 8 Mayıs 2024 (Çarşamba) tarihinde, saat 15:30'da  Fen Fakültesi B Blok Seminer salonunda  "Plant-Rhizobacteria Interactions Alleviate Abiotic Stress Conditions" başlıklı bir seminer sunacaktır.

Plant-Rhizobacteria Interactions Alleviate Abiotic Stress Conditions

Fakültemiz Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nadir KİRAZ ;    07 Mayıs 2024 Salı günü  Fen Fakültesi B Blok Konferans Salonunda “Biyomalzemeler Alanında Temel Bilimler” konulu bir seminer sunmuştur.

Biyomalzemeler Alanında Temel Bilimler

Fakültemiz Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Battal ÇIPLAK;    27 Mart 2024 Çarşamba günü Fen Fakültesi B Blok Konferans Salonunda “Neden Hastalanırız?” konulu bir seminer sunmuştur.

Neden  Hastalanırız.jpg

Eklenme tarihi :18.03.2024 09:51:38