Yüksek Lisans Eğitim ve Öğretimi

Akdeniz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsündeki bilgiler için:

Yüksek Lisans Ders Yönetmeliği

Önemli Not: Öğrenci, Seminer dersini ve FİZ kodu ile başlayan zorunlu dersleri iki dönemden birinde (Güz yada Bahar Yarıyllarıda) alıp başarılı olmak zorundadır.

Yüksek Lisans Ders Kataloğu

Yüksek Lisans Eğitim Süreci

Yüksek Lisans Ders Programı

• Güz Dönemi Yüksek Lisans_Ders Programı.pdf

Doktora Programı Ders Kataloğu

Önemli Not: Öğrenci, Seminer dersini ve FİZ kodu ile başlayan aynı isimli zorunlu dersleri iki dönemden birinde (Güz yada Bahar Yarıyllarıda) alıp başarılı olmak zorundadır.

Doktora Programı Eğitim Süreci

Lisansüstü Eğitim Bursları