Gönüllülük Çalışmaları

Geçtiğimiz dönem Fakültemiz Uzay Bilimleri ve Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nusret DEMİR ile Dr. Fulya AYDIN KANDEMİR’in, Üniversitemiz bünyesinde vermiş oldukları Gönüllülük Çalışmaları “Harita Çiz Yardım Et” dersi kapsamında öğrencilerimiz ile destek sağladıkları “Doğal Göllerimizin ve Sulak Alanlarımızın Durumu ve Acil Önlem İhtiyacı” raporu yayınlanmıştır.

dogal-gollerimizin-ve-sulak-alanlarimizin-durumu-ve-acil-onlem-ihtiyaci-https://supolitikalaridernegi.org/2021/09/30/spdden-yeni-rapor-gollerimiz-ne-durumda/