Başarısız Olunan Seçmeli Ders Değişikliği Talep Formu

Daha önceki yıllarda alıp başarısız olduğum seçmeli dersi değiştirmek isteyen öğrenciler dilekçeyi (Başarısız Olunan Seçmeli Ders Değişikliği Formu) doldurup imzalayarak hulyagecim@akdeniz.edu.tr adresine email atmaları gerekmektedir, öğrenci işlerine gelmelerine gerek yoktur.

Talebimim uygun görülmesi durumunda yeni alacağınız derse devam zorunluluğu bulunmaktadır.

Ders Kaydını OBS üzerinden öğrenci kendisi yapacaktır. (Seçmeli derslerde kontenjan bulunmaktadır.)