FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE DERSLERİN İŞLEYİŞİ HAKKINDA DUYURU

Değerli öğrencilerimiz,
COVİD-19 Pandemi sürecinde derslerimizi uzaktan eğitimle yapmak zorunda kaldığımız için üzgünüz. Bu süreci Fakültemiz olarak en verimli şekilde atlatmak istiyoruz. Bunun için de, 2020-2021 Eğitim Öğretim döneminde tüm derslerimiz, öğretim üyesinin ve dersi alan tüm öğrencilerin katılımıyla aynı anda senkronize olarak, haftalık ders programına uygun saatinde MİCROSOFT TEAMS programı yardımıyla yapılacaktır.
Microsoft TEAMS kurulumu ve kullanımı ile ilgili bilgiler yine bu sayfadan paylaşılacaktır. Derslerin online yapılması nedeniyle, derslere yardımcı olacak Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar, Tablet vb. teknolojik gereçlerin önceden temini hepimizin işini daha da kolaylaştıracaktır.
Derslerin başarı değerlendirilmesinde, en az 3 farklı değerlendirme sistemi (Arasınav, Final ile birlikte Kısa Sınav(lar), Ödev(ler), vb) kullanılacak ve sınavlar da online yapılacaktır.