Mezun Aşamasındaki Öğrenciler ve Ara Sınıflardaki Öğrenciler İçin Duyuru

MEZUN AŞAMASINDAKİ ÖGRENCİLER İÇİN;

1. “DC” Harf Notu İçin GANO’su 2,25 ve üzerinde ve başka başarısız dersi yok ise mezuniyet işlemi başlatılır.
  2. “DD” Harf Notu İçin GANO’su 2,50 ve üzerinde ve başka başarısız dersi yok ise mezuniyet işlemi başlatılır.
  3. “DC” Harf Notu İçin GANO’su 2,25’in altında ve 1 tane “DC” harf notu var ise Tek Ders Sınavına girmek için başvuru yapabilir.
  4. “DD” Harf Notu İçin GANO’su 2,50’in altında ve 1 tane “DD” harf notu var ise Tek Ders Sınavına girmek için başvuru
  5. “DD” Harf Notu olup GANO’su 2,50’in üzerinde olan ve 1 tane başarısız “FF veya FD” harf notu var ise Tek Ders Sınavına girmek için başvuru yapabilir.
  6. “DC” Harf Notu olup GANO’su 2,25’in üzerinde olan ve 1 tane başarısız “FF veya FD” harf notu var ise Tek Ders Sınavına girmek için başvuru yapabilir.

ARA SINIFLARDAKİ ÖGRENCİLER İÇİN;

1. Ara sınıf öğrencilerinden 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları sırasında “DC ve DD” harf notu olan öğrenciler “DC” Harf Notu İçin GANO’su 2,25 ve üzerinde veya “DD” Harf Notu İçin GANO’su 2,50 ve üzerinde ise istemeleri halinde “Ekle-Çıkar” sürecinde derslerini çıkarabilirler.