2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında Kapatılan Seçmeli Dersler Hk.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında Ekte Yer Alan Seçmeli Dersler Kapatılmıştır.

Bu dersleri ilk defa alan ya da daha önce alıp devamsızlıktan kalan öğrencilerin; kapatılan dersler yerine açılan başka bir seçmeli dersi almak üzere 17 Eylül 2019 Cuma Gününe kadar Öğrenci İşleri Birimine başvurmaları gerekmektedir.

Daha önce dersi alıp sınavlarda başarısız olan öğrenciler için derslerin sınavları yapılacaktır.

Kapatılan Seçmeli Dersler