Öğrencilerimizin Dikkatine!
Bölümümüz Örgün Öğretim 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin seçmeli derslerini 09.09.2014 Salı günü itibariyle seçebilecekleri bildirilmiştir. Detaylı bilgi için öğrenci işleri web sayfasına başvurulabilir.

BİYOLOJİ ANABİLİMDALI’NDA YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA BAŞVURUDA BULUNACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

2014-2015 Akademik Yılı Güz Döneminin Öğrencilerimize, Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanlarımıza Hayırlı Olmasını Dilerim…

Prof. Dr. Ali ERDOĞAN

Biyoloji Bölüm Başkanı

Bölümümüz web sayfasında yayınlanmak üzere, özgeçmişlerinizi istediğiniz formatta hazırlayıp bölümümüz öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Mustafa YAVUZ’un myavuz2006@gmail.com ve bio.webeditor@yahoo.com adreslerine (her ikisine birlikte) gönderilmesi rica olunur.

Biyoloji Bölüm Başkanlığı