Akdeniz Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi

Değerli mezunlarımız;
Mezun Bilgi Sistemi (https://obs.akdeniz.edu.tr/oibs/kariyer/login.aspx) üniversite sonrası mezunların birbirleriyle ve üniversite ile iletişimlerini devam ettirebilmeleri için oluşturulmuş sosyal bir platformdur. Mezunlarımız bu platforma kayıt olarak üniversitemizin yapmış olduğu etkinlik ve sağladığı diğer ayrıcalıklardan haberdar olabilmektedir. AÜ Mezun Bilgi Sistemi üzerinden Üniversitemiz Kariyer Merkezine gelen tüm iş ilanları ve mezunlarla ilgili tüm etkinlikler mezunlarımızla paylaşılacaktır. Sizlerin desteği ile gelişecek olan bu iletişim platformu ile yakın zamanda aktif olacak Mezun Memnuniyet Anketine katılabilir, yönetim ve diğer mezunlar ile iletişim kurabilirsiniz. Vereceğiniz katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.